Share |

Parkkikiekot

Tämä on AnnaMiini keksintö vailla vertaa!

Parkkikiekko jossa on juuri sen rodun kuva minkä omistat, tai teksti harrastuksestasi joka yhdistää sinut ja koirasi?  Kennel-nimi, koirasi nimi, oma lausahduksesi? Kaikki on mahdollista! 

Katso kuvia kansioista tai etsi rotua haku-toiminnolla! Kysy lisää!

Parkkikiekko 5€/kpl sis pk ja ALV 24%

Kennel-nimi tai rotuyhdistyksen yksilöinti kuuluu hintaan! 

Kaikki AnnaMiinin kiekkomallit on hyväksytetty pysäköinninvalvonnassa ja niillä on kirjallinen hyväksyntä.  Kaikki AnnaMiinistä ostetut kiekot ovat laillisia. Finlex lakilinkki TÄSSÄ.

TILAUSLOMAKE TÄSSÄ:KLIKKAA

AnnaMiinin Profiilikuviin tästä

13599964_1902885606605050_4042185777944734466_n.jpg

Kiekko on 100% Suomalainen tuote nyt alusta loppuun, sen runko valmistetaan ja painetaan Porvoossa. Kuvat tulevat Järvenpäästä ja Hyvinkäältä. Lopullinen viimeistely ennen kotiin lähettämistä tapahtuu kodin lämmössä. 

MUUT ROTUKUVAT: 

Rotukuvat kiekkoihin rodut a-c

Rotukuvat kiekkoihin rodut d-j

Rotukuvat kiekkoihin rodut k-o

Rotukuvat kiekkoihin rodut p-s

Rotukuvat kiekkoihin rodut T-Y

Muut eläinaiheet, hevoset, kissat

Harrastetekstit ja muut tekstit 

Kiekkovärit: 

kiekot2.jpg


AnnaMiinin omat profiilikuvat erotat Oranssista tai Pinkistä mallikiekkopohjasta. 

Jälleenmyyjän Ilowillan profiilit ovat mustavalkeat.

HUOM. On tärkeää kirjoittaa rotukuvan alla oleva teksti tilauslomakkeelle, jotta erotamme kumman tekemän profiilin haluat! 

Jos koirat ei ole sun juttu:

Oman urheilutiimisi logolla tai tekstillä varustettu kiekko lahjaksi saunaillassa jaettavaksi? Tai muisto saavutuksesta? Kysy omaasi, se on varmasti mahdollinen! 

Tässä linkki urheilukuviin, lisäyksiä tehdään kokoajan! 

golfkiekko_2.jpg

Rotuprofiilikuvat T:mi AnnaMiinin sekä AnnaMiinin jälleenmyyjän T:mi Ilowillan. Urheilukuvat T:mi AnnaMiini asiakastilaustöistä. 

Huom. Kiekko on ensisijaisesti tarkoitettu pysäköintiajan ilmoittamiseen vain pysäköinnin aikana, ei säilytettäväksi ikkunalla. Tarra on ammattilaisten käyttämää vinyylikalvotarraa, jonka lämmönsietokyky on +-100 astetta. Suora auringonpaiste voi vaikuttaa tarran kestävyyteen. Etenkin musta kiekko kuumenee suorassa auringon valossa todella kuumaksi. Säilytys 24/7 ikkunalla vain omalla vastuulla.  Mekaaninen rasitus eli kiekon käyttö jääskrabana, sekä vaihtuvat sääolosuhteet, saattavat kuitenkin lyhentää tarran ja kiekon kestoikää, kuten väärä säilytystapakin. Suosittelemme käyttöä vain parkkiajan ilmoittamiseen.