Share |

Kaulapannat mittatilauksena pienille ja isoille!

KUVA ALBUMIT TEKSTIN JÄLKEEN ALLA!

TILAUSLOMAKE TÄSSÄ: KLIKKAA13631405_1915057445387866_2817676461011375438_n.jpg

Mittausohjeet tästä: KLIKKAA

Kaulapanta , niin myös valjas koostuu pehmikkeestä eli vuoresta, laadukkaasta turvanauhasta ja koristenauhasta, sekä kiinnitysmekanismista. Pantamalleja ovat mm.

* puolikuristava ketjulla tai nauhalla, leveyksissä 1cm-6cm, ketjun paksuus 15mm-40mm

* pistolukollinen kaulapanta, leveydet 1cm-5cm

* erilaiset tunnetuimmat mallit ovat kaikki valikoimissamme myös. Ideoita otetaan aina vastaan!

KAIKKIIN PANTAMALLEIHIN SAATAVANA SÄÄTÖ, MYÖS KEINONAHKAISIIN JA PIENIMPIIN PANTOIHIN. 

Valjasmalleja on T ja Y, en tee veto- tai taakkavaljaita. Valjaat teen mieluiten valmiista mallista, jotta ne istuvat koiralle. 

Kaikki metalliosat ovat hitsattuja, hevoskäyttöön tarkoitettuja metalliosia. Polypropeiini-turvanauhat tulevat pääosin Suomalaiselta valmistajalta. Ompelulankoina käytän vain laadukkaita suutarien käyttämiä nylonlankoja. Koiratarvikkeissa vahvuutta #20-30 ja hevosilla #10-20

Jotta koiratarvikkeisiin syntyy laadukas ja ennenkaikkea kestävä sauma, tarvitaan kunnon teolliset koneet. Pajassa on kaksi teollisuusompelukonetta, Pfaff ja Adler. Lisäksi kolme ammattimaista ompelukonetta Pfaff, Brother valikoimasta. Koneita huolletaan säännöllisesti laadun takaamiseksi. 

Pehmikevaihtoehtoja on AnnaMiinin valikoimissa monia. Suosittu Minky-fleece on pehmyt, hiukan pidempikarvaisempi ja erittäin miellyttävä materiaali. Fleece on yleinen ja suosittu myös ja jostain syystä meidän fleecet EI sähköisty eikä nyppäänny samalla tavalla kun halvemmat fleecet. 

Keinonahka on hyvin kestävä verhoilukeinonahka, joka on helppo pitää puhtaana. Se on notkeaa ja koska koira ei hikoile iholla, keinonahka on minusta aivan paras vaihtoehto! Värjätty nahka värjää usein myös karvaa ja nahka vaatii hoitoa ollakseen hyvä. Keinonahassa värivalikoima on hyvin laaja. Turkoosi, pinkki, oranssi, keltainen, punainen, vihreä, lime, valkoinen, musta ja monet monet muut. Se antaa mahdollisuuksia tehdä panta juuri sinun tarpeittesi ja toiveittesi mukaan. 

Koristenauhat tilataan asiakkaiden toiveiden mukaan ulkomailta. Niitä on kertynyt yli 200 mallia! Nauhakansiosta näet esimerkkejä. Kaikkia nauhoja ei välttämättä ole metritolkulla ja joku voi olla loppukin. Ja aivan varmasti kaikki nauhat EIVÄT ole esillä..koska jostain syystä itsekin himoitsen niitä ja saatan tehdä omia heräteostoksia :) Kannattaa siis kysyä! 

Heijastavat materiaalit ovat CE merkittyjä luokkien 2-3 heijastusturvatuotteita. Lisäksi Heijastimet kattavat suuren kansainvälisenkin tason turvaluokituksia.

Lisätiedot toimittajalta: Tarvike Friman, Tampere

Polypropeiini-turvanauhoja on myös väreissä ja leveyksissä todella laaja skaala! 

Tästä pääset koristenauhoihini: KLIKKAA

Tästä pääset muihin materiaaleihini: KLIKKAA

Tästä pääset valmiisiin jo kotiutuneisiin tuotteisiin, pannat, valjaat, pentusetit: KLIKKAA

Tästä tyytyväisiin asiakkaisiin vuosien varrelta: KLIKKAA