Share |

Namitaskut, muut

TILAUSLOMAKEELLE TÄSTÄ: KLIKKAA

AnnaMiinin kirjekuori-mallinen MoNa- tasku aloitti kaiken. MoNaan tuli lisäksi muovitasku numerolappua varten ja nyt uusin innovaatio on kaksipuoleisuus, useamman koiran esittäjälle!

1385314850516_1_large.jpg

Se on kevyt ohut asusteeseen helposti sovitettava tasku, jossa on itsessään säädettävä vyö. Tasku on saatavissa omassa koossa, sellaisen akun sinä tarvitset! Värejä on niin paljon kun keksit. Taskussa ei ole hankalia kiinnityksiä eikä tarranauhaa joka raapii käden. Esteettömyys oli asiakkkaiden toive. 

Materiaaleina käytän kaikissa taskuissa ja pussukoissa joko puhdasta puuvillaa ( kuvioidut kankaat) tai ulkoilukankaita Enstexistä aina Hightec kankaisiin. Nämä kankaat ovat ulkokäyttöön soveltuvia kalvotettuja kankaita. Täysin pestäviä ja kestäviä! 

TyKö- työtaskua teen hoitajille ja muille joilla on oltava osastolla puhelimet, avaimet ja muistiinpanovälineet käsien ulottuvilla. Se on isompi kun Mona, mutta periaate sama. 

MoNan jälkeen syntyi Kata, eli kahvipussitasku. Kahvipussi namipussina on vanha juttu juu.. mutta nyt sen päälle saa poisotettavan kauniin pussin, jossa on olkahihna säädöllä, sekä vyökiinnitys! 

1458595075306_1_large.jpg

Katan suosio on ollut huima! Se toimii myös matkavesikuppina tarvittaessa, koska kahvipaketti on tiivis! Voit käyttää Kataa myös taskussa, silloin namit eivät enää tuhri lempitakkia. 

Vaihdat vain pussin aina uuteen! 

MoNa- monitoiminamitaskuja näet täältä: KLIKKAA

KaTa-kahvitaskua voit ihailla täällä: KLIKKAA